lördag 9 januari 2010

» agnes tipsar

Märket Cult Design är något som jag har fastnat för – riktigt ordentligt!

Jag upptäckte först alla dessa ljuvliga produkter i vår lokala blomsterhandel, Floriosa på Kosta Outlet. Där köpte jag en födelsedagspresent (som jag mer än gärna behållit själv) till en vän. Det var en ljushållare ur serien Change med utbytbara manschetter. En flexibel, praktisk och funktionell present! Man kan mixa, matcha och skapa en ljusstake som passar just ens eget hem!

change_5change_2change_1change_3

Och vad tror ni jag önskade mig i julklapp? Jo, de ursnygga köksdetaljerna ur serien Kub. Och det fick jag också – i ljuvligaste vitt! Ett fat, en pump för diskmedel, kopp och värmeljushållare. Det blir så mycket roligare att diska!

b_9388_cfff0_300Kub_6Change_paisley_150Kub_1

Jag har länge suktat efter de gulliga inredningsdetaljerna ur serien My&Mini. Speciellt en bricka med lampa och nappburk! Skulle absolut inte ha något emot att höja mysfaktorn i Liams barnkammare med dessa – ursött!

My&mini_4My&mini_1My&mini_2My&mini_3

Är du lika salig som jag? Cult Designs produkter kan du bl.a handla hos nätbutiken Fröken Fräken.
Missa heller inte min tävling i samarbete med dom där du kan vinna ett presentkort på 150:- att handla för! Kanske möjligen något från Cult Design? Tävlingen avslutas den 18 januari klockan 21:00!

2 kommentarer:

Carolina sa...

Cult design har såå mycket fint, love them! kram

MADELEINE sa...

Visst är du duktig på photoshop?? Jag skulle även behöva hjälp med att sätta ihop ett dop inbjudningskort!! Är det nåt du kan?? kramis

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam