tisdag 12 januari 2010

» ams

Riktigt lugnt och fridfullt här i huset. Diesel snarkar efter bus i snön, Liam har precis somnat efter lek med sin mormor och även Simon sover efter nattens arbete.

Liam var ganska så omöjlig i natt. Väckte mig vid 04:45 med ett gallskrik, han skulle absolut inte somna om. Jag fick underhålla honom så gott det gick tills Simon kom hem från jobbet vid 05:30 sen stupade jag i säng. Däremot fick jag inte sova speciellt länge förrän han än en gång vaknade, vad klockan var har jag ingen aning om men jag gissar på sju-tiden. Till slut somnade han äntligen och jag fick sova i två timmar till. Gissa om jag var dödstrött när klockan ringde? Hade det stått DÖ NU istället för SNOOZE på klockan hade jag mer än gärna tryckt till knappen.
Jag gjorde mig i ordning och mamma kom som planerat. Gjorde frukost till Liam innan väckning, pussade honom och åkte sen till Lessebo. Vi skulle nämligen ha basinformation på arbetsförmedlingen idag men hade mer än gärna sluppit det. Som tur väl är tog det bara en halvtimme och jag var snabbt hemma igen. Goddigoddi!

1 kommentarer:

babypink sa...

Vilken snygg design du har.
Har du gjort den själv?
MVH Jenny

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam