tisdag 26 januari 2010

» härlig tisdag

Vilket härligt väder vi har haft här i lilla Småland idag, eller i alla fall här i Kosta! Strålande solsken som fått snön på marken att gnistra och glimma. Inte så farligt kallt heller – är våren på väg måntro?

Evelina kom idag och hälsade på! Både gubben och Liam sov som stockar så vi fick vara ifred i åtminstone en timme innan vår Pellets-farbror, Alf, skulle komma och fixa vår kamin. Den jävlen strular hela tiden. Får hoppas att den går nu i åtminstone fyra dagar för sist dog den efter att ha funkat i tre dagar. Trist när man har ett helt förråd med pellets + att lägenheten är svindyr att värma upp med endast el-element. Ja, jag säger då det! Alltid ska något krabba. Pellets-farbrorn Alf har varit här så mycket nu och fixat så snart börjar väl kanske Liam kalla honom för “farfar”?
Evelina och jag fick i alla fall en trevlig pratstund. Vi fikade och gjorde det som tjejer gör bäst – snackade en massa skit om allt och inget!

Simon har precis gett sig av till nattskiftet i fabriken och Liam sover för fulla muggar. Trodde faktiskt han skulle bli svårsövd ikväll då vi hört honom snurra och greja genom babyvakten men nog sover han alltid – härligt!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Vad<skönt med bra väder! Här är det bara grått och moddigt, med så är det ju i storstaden^^

Du har tur som har en sovande bebis för det är mer än vad jag har. Skrutt vill inte alls sova ikväll!

Sköt om er och hoppas ni få sol imorgon också^^
Kramar Cecilia

Plutten sa...

SVar; Åh, tack:) Vad snäll du är! Ja, jag älskar den bilden på oss... nu känns designen lite mer som jag. Skönt att man lärt sej så pass mycket om kodmallar nu så man kan fixa o dona själv:)

Hanna sa...

Tack så mycket! :) Min design har jag inte gjort själv så därför är jag lite extra imponerad över folk som kan göra fina designer SJÄLV.

Återigen. Din var superb!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam