söndag 31 januari 2010

» en barn- och gubbfri söndag

Dagen blev visst inte så dryg som jag trodde, kanske för att jag tog en riktigt toklång sovmorgon? Mamma väckte mig vid halv tolv, hon ville ha med mig upp till Kosta Outlet och visst följde jag med. Hade ju inte så mycket annat för mig. Vi strosade runt och kikade, tur nog lämnade jag plånboken hemma då jag allt för ofta spontanshoppar till Liam. Vi gick in på Floriosa där jag kikat ut en födelsedagspresent till honom från Cult Design. Mamma köpte den! Dyrt blev det men Jesus vad fint! Vad det var för nåt får ni se efter kalaset den 13 februari – kan knappt bärga mig!

Ringt och pratat med mormor med såklart. Det hade gått jättebra med Liam. Han sov hela natten utan avbrott och vaknade vid halv nio i morse. Dom har busat och haft kul hela dagen och han verkade trivas, det var ju skönt det.

Simon är hos Chrille i Emmaboda, dom skulle käka pizza och kolla på fotboll. Efter det plockar han upp Liam och sen kommer mina pojkar äntligen hem! Det är galet tomt här hemma, måste jag erkänna. Men det behövs nog ibland, lite egentid och så får man ju längta efter dom också!

1 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Sovmorgon till halv tolv..jisses vad härligt!! =)

Skoj att du är med o tävlar hos mig oxå. Kan även tipsa om att jag nu ikväll startat ännu en kulig en..

http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart_31.html

..i samarbete med en leksaks & bokbutik =)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam