fredag 22 januari 2010

» fredagskväll

Hela lilla familjen sitter hemma hos mamma. Vi dippar kex i guacamole och har det riktigt mysigt! Mammas goda vän Inger är här och även brorsans kompis Thomas är på visit under helgen. Vi ska snart dra oss hemåt då Liam börjar bli tröttis och de andra fyllisarna ska upp och göra Glasbaren.

För att ge lite update om vår dator; Ante skulle försöka fixa den ikväll så kanske får vi den imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas. Jag kan ärligt erkänna att jag är handikappad utan dator! Så när vår lille älskling kommer hem till tryggheten igen ska jag läsa bloggar och uppdatera bloggen lite oftare!

2 kommentarer:

Louise sa...

Hej Agnes!!
Såg att du fortfarande har min gammla banner. Har nu en annan adress och en ny banner som du hittar inne på min blogg.

www.louise-chacinski.blogspot.com

Ha det bra =)

Hanna sa...

Du har världens finaste blogg. Klickade in för att kolla en tävling och fastnade totalt. Skitsnygg header också. Toppbetyg! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam