fredag 8 januari 2010

» utflykt

Vilket fint väder vi haft idag. Soligt och bländande vit snö, finns det något vackrare? Jag tog med mig Liam ut i snön för att ta lite bilder. Surpuppa på nästan varenda kort - men lika go ändå!

IMG_8020IMG_8023IMG_8034IMG_8031

Vi fick sedan ett ryck och gjorde en spontan utflykt till Kalmar. Stannade först till på Village för att handla upp ett presentkort jag fått i julklapp. Köpte ett par kuddfodral i grått, vitt och rött till sovrummet som jag kikat på ett tag.
Därefter stannade vi till på Ikea där en ny kontorsstol, värmeljus, förvaringslåda och förvaring för badleksaker inhandlades.

Nu har vi besök av mamma och Adde. Vi ska kolla på Let's Dance ihop klockan åtta och avnjuta en god middag - fläskfilé, klyftpotatis och champinjonsås! Freeeedaaaagsmyyyyys!

1 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vad avis jag blir..att ni haft sol o härligt väder ;) Solen har gett sig till känna här oxå idag visserligen..men termometern har ändå stått på sina - 26 grader :S

Vill oxå tipsa dig som redan tävlar/ har tävlat hos mig att jag nu dratt igång årets först tävling:

http://uj76.blogspot.com/2010/01/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

..med chans att vinna presentkort från en gigantisk o finfin inrednings-present-allt-i-allo-butik! =)

Trevlig helg! Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam