torsdag 28 januari 2010

» en lång kväll

Nu har Liam äntligen somnat (peppa, peppa). Jag nattade honom vid halv nio och trodde att han somnade - men icke sa nicke! Han bara gapskrattar och stortjuter om vartannat så han fick följa med ner igen. Vi åt lite kvällsmat och lekte så han skulle bli lite trött. Efter tre timmar och tre nattningsförsök så gick det äntligen och än så länge sover han. Heja, heja!

Förresten så har lillfisen lärt sig att säga “mamma” idag. Det har hänt förut men ikväll har han sagt det flera gånger om. “Mmmm-amma, mmmm-amma, mmmm-amma…” låter det när han är smågrinig och “BAPPBAPPBAPPBAPP” när han är på bushumör!

Mamma kom förbi med en present till Liam idag. Det var en jättefin tavla som hon hade målat! Kul att hon tagit upp det igen, det är nästan så att jag också blir lite sugen på att börja. Vi får väl se!

IMG_8780IMG_8770IMG_8779

2 kommentarer:

Plutten sa...

Svar; Hihi, tack!:) Jag skriver ungefär som jag pratar. Det blir bäst så. Funderar på att börja på en bok och se hur långt det bär...

Jag gillar din blogg:)

Stora kramar!

Unknown sa...

Hej hopp!

Ja, men det lät ju bra att stickning har blivit trendigt igen. Då kanske jag räknas som "cool" nu då?
Fast jag trivs bra som tönt och kunna gå min egen väg och göra som jag vill^^

Jag hittade just din designblogg och Agnes! Du är ju proffs ju!^^
Jag kommer helt klart att anlita dig när jag känner mig mogen att byta design på Barn Ombord. Du är ju grymt duktig tjejen^^

Hoppas dagen blir kanonbra för er. Här skiner solen och då känns allt roligare^^

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam