onsdag 27 januari 2010

» snöstorm

Dagens planer blev ändrade i sista stund på grund av lilla snöstormen. Det blåser och snöar till förbannelse här i Kosta och fortsätter det kommer vi kanske inte ens utanför dörren imorgon.

Liam vaknade tidigt i morse, redan klockan halv åtta, Vi åt en god frukost tillsammans och mös framför tv:n. De senaste veckorna har Simon stannat till på konditoriet när han slutat jobba om morgnarna. Eftersom det är så tidigt får man gå in direkt till köket och plocka på sig helt nybakade frallor, mmm! Så varje morgon när jag stiger upp så väntar en påse i skafferiet, vadå service?
Efter att Liam sovit frulle packade vi ihop oss och gick ner till mamma. Hon skulle sitta barnvakt medans Simon och jag åkte till Nybro och storhandlade. Men som sagt, det får bli en annan dag när vädret är lite bättre. Ingen fan som vet om vägarna är plogade eller om några träd blåst ner. Huh, det räcker med stormen “Gudrun” som vi fick uppleva 2005. Simon och jag satt fast i bilen mitt ute i skogen i flera timmar och såg träd falla precis framför oss – det var sjukt läskigt! Man ville bara hem och när man väl kommit hem väntade strömavbrott i en vecka. Det kommer jag aldrig att glömma och jag hoppas verkligen inte att denna stormen kommer urarta på det viset!

3 kommentarer:

MADELEINE sa...

Har tittat på den sidan redan, fanns ingen som var lila.. :-( Ska vara en riktigt fin lila och inte nån blandningsfärg... Tycker det är konstigt att det inte finns nånstans, kollat Tradera oxå!!

MADELEINE sa...

Tack ändå för hjälpen ;-) ♥

bagerskan sa...

Hej, vore kul om du kunde komma på söndag! Kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam