måndag 25 januari 2010

» spelgalning

Är nere hos mamma och lånar hennes dator. Vår egna ska Simon hämta ikväll (finally!) så imorgonkväll kan den användas igen. Man blir ju lite småtokig utan dator, måste jag säga. Men samtidigt har det varit ganska lugnt och skönt hemma.
Vår tv-box har ju levt sitt egna lilla liv de senaste veckorna också vilket inträffar ibland. Endast gratiskanalerna! Verkligen kalaskul när man betalar för dyra kanaler som Canal+. Så vi har varken haft dator eller tv - kul va? Men i helgen när vi hade som tråkigast gick Simon upp på vinden och dammade av vårt gamla Game Cube. Gissa om vi, efter en helg, är galet beroende av MarioKart? Så fort Liam har somnat åker det fram! Och om jag får lov att skryta en aning - jag äger MarioKart. Finns ingen som kan slå mig, ingen. Moahaha.

1 kommentarer:

Evelina Patron sa...

Hahaha go girl go ! :D

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam