söndag 17 januari 2010

» barnfritt

Vi har varit på middag hemma hos mamsen som bjöd på torsk och dillsås - en utav mina favoriträtter! Liam hade varit jättesnäll under kvällen och natten, tack och lov. Dom hade busat, ätit gott och han hade somnat vid åtta som en ängel.

Vi hade det riktigt mysigt här igårkväll under vår barnfria kväll. Simon överraskade med en en riktigt god middag - fläskkotlett, potatispaket, champinjonsås (världens godaste!) och kokta morötter. Vilken karl man har, va? Vi hyrde filmen The Proposal och Wallander - Cellisten, spelade kort och åt glass! Det blev också en riktigt lång sovmorgon, hur länge vågar jag inte ens berätta. Men det var riktigt skönt och välbehövligt!

2 kommentarer:

Sara sa...

Kikar in och tipsar om tävlingen i min blogg där du har chansen att vinna 3 graviditetstest :)

http://dolphin.blogg.se/2010/january/vinn-graviditetstest.html

Hoppas du haft en bra helg :)

Plutten sa...

Låter verkligen heeelt underbart det där! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam