torsdag 14 januari 2010

» agnes tipsar

elodie%20details%20guldlogga2

Ingen mamma har väl kunnat undgå alla matchande, färgsprakande och ursnygga produkter från Elodie Details? Du kan hitta allt från supersöta nappar till varma och mysiga åkpåsar! Det finns massor av färger att välja mellan och efter mycket funderande har jag hittat min favorit - Retro Revolution.

elodie-details-retro-revolution-tepla-dekaretrorevflaska732102-rescaledtn-137x137282443pc_retrorevolutionretro_revolution-beaker775370-rescaledpic-300x300863533-rescaledpic-300x300282435elodie-details-akpase__retro-revolution_lrg

Håll ögonen öppna! Snart startar en tävling i samarbete med Barnlycka där du kan vinna ett fint pris från just Elodie Details! Och om du vill vara säker på att inte missa några tävlingar kan du även lägga till mig via Bloglovin'.

2 kommentarer:

Livet i träsket sa...

Ja, de har härliga grejer!!

Plutten sa...

Svar; Ja, jag är jättesugen på barn! Längtar efter att få känna den där känslan när man är två. Min sambo är fast besluten om att det kommer vara vi hela livet, likaså jag, men han är inte "redo" än för en kotte... Han pluggar nu och är klar i maj eller juni, så efter det någon gång om jag har tur. Om jag tjatar tillräckligt mycket. Allra helst vill han vänta ett par år. Det känns way too long away för mej!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam