lördag 2 januari 2010

» middag

Vi är hemkomna från en trevlig middag i Skruv hos pappa och hans Marlies. Det bjöds på älg som älskar! Är inte alls förtjust i att pappa är jägare men fy sjutton vad gott det är.
Min bonussyster Anne och hennes nya kille Jonas var ganska försenade men till slut kom dom fram. Längesen jag träffade Anne nu och det var första gången hon fick träffa Liam. Trots att han var lite smågrinig och trött så tror jag att han charmade allihopa!
Efter mat och efterrätt blev det julklappsbyte. Pappa och Marlies fick en flaska vin, blomma och fotokalender med Liam från oss vilket jag hoppas blir uppskattat. Jag fick 1000:- och en jättefin foto-bricka, Liam fick jättefina kläder och Simon fick ett presentkit med öl!

IMG_7802IMG_7809IMG_7810IMG_7815IMG_7824IMG_7801

Ikväll ska vi ha det mysigt! Vi ska göra toast med räkröra och så blir det hyrfilmen Borta bäst, hemma värst. Igår hyrde vi Dumpa honom! och den kan jag knappast rekommendera – helt kass trots många bra skådisar. Får hoppas att den vi hyrt idag är fasen så mycket bättre!

2 kommentarer:

Carolina sa...

Mys - och vilka fina julklappar! kram

Annmi sa...

Mysigt & såå gott med Älg *mumms*
Som alltid härliga foton ♥ *Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam