onsdag 9 september 2009

» tack för idag

Nu är man helt färdig och förbi. Igen. Har precis slappat i soffan med god toast framför The Mentalist från igår. Älskar den serien och är glad att de man följer börjar komma tillbaka i höstmörkret. Likaså Heroes och Idol, löööv it! Nu väntar jag bara på att Desperate Housewives, Men in Trees och Brothers & Sisters tittar ut i rutan också så är varje vardagskväll uppbokad igen. Härligt!

Vi hann med en hel del målning även idag och nu är vardagsrummet, finrummet och köket tipp topp! Ska dock slänga på lite vit lackfärg på lister och karmar men sen så. Både Adde och Nadde kom förbi och hjälpte till vilket vi var väldigt tacksamma över. Blir ju så mycket roligare också med sällskap. Efter pillet på nedervåningen började vi också måla Liams rum och gästrummet på övervåningen vilket gick väldigt fort då dom är väldigt små. Därefter åkte vi hem till mamma och hämtade hem vår lille trötterfis som sov sött i sin barnvagn.

Imorgon ska jag (äntligen!) åka och klippa mig på New Style i Lessebo. Ska bli förbannat härligt!

2 kommentarer:

Simon sa...

då får du väl se till och stiga upp imorgon. vi måste köra strax efter 9.

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Ny tävling hos Tant:

http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-ett-presentkort-vart.html

..med chans att vinna presentkort värt 500kr från en finfin barnbutik! Kika gärna in =)

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam