söndag 13 september 2009

» jävla ikea

Sådär, nu har jag tävlat lite i min andra blogg. Deltar mest i de med prylar och kläder till barn då tiden inte riktigt räcker till just nu. Får ta igen det när flytten är färdig istället. Kika gärna in om du vill ha lite tips på tävlingar!

Har i alla fall varit och pulat i lägenheten idag, som vanligt. Adde och jag målade fondväggen i gästrummet och gick sedan loss på hallen uppe och nere. Simon pillade under tiden ihop den nya TV-möbeln från Ikea och guess what? Överdelen måste lämnas tillbaka och bytas då den var helt sned och såg helt tokig ut ihopmonterad. Det saknades nästan en centimeter på varje sida så det blev stora glipor och ja, lite svårt att förklara. Förbannade jävla skit också! Han la det projektet åt sidan och istället skruvade upp fönsterbräden medans jag röjde bland penslar och rollers i köket. Kändes därefter ganska klart för denna dagen, fanns inte så mycket mer att göra då resten av färgen inte kommer förrän imorgon.
Hämtade Liam hos mamma, plockade upp ett par pizzor på Viktoria och käkade sedan framför inspelade “Idol”.

Simon ligger nu och nanar och Liam likaså. Snart blir det min tur men först lite bloggläsning! Måste ta igen allt jag missat.

1 kommentarer:

Carola sa...

Så typiskt... man pysslar och vill få fint, åsså blir det inte som man tänkt sig p.g.a. att någon annan inte skött sitt jobb... Bläh!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam