måndag 14 september 2009

» snorunge

Det blir nog inte många timmars sömn inatt. Liam har blivit jätteförkyld och hostig så de senaste timmarna har det varit väldigt grinigt. Ligger och snörvlar, harklar och får ingen ro till att somna ordentligt. Han har fått både Alvedon och näsdroppar så vi får hoppas att han blir bättre snart. Försökte även snyta han lite med hjälp utav nässugen och det verkade funka då den fylldes utav en massa geggamoja.
Har planerat att åka in till Ikea imorgon och byta tv-möbeln men som det ser ut nu får nog Simon åka ensam. Onödigt att släpa med Liam ut om han är krasslig. Vi skulle ju till lägenheten också efteråt och måla klart vårt sovrum, kanske blir inte det heller av. Liams välmående kommer trots allt i första hand!

Vi hann med en liten sväng i Kosta idag. Jag målade färdigt gästrummet och Simon målade väggarna en sista gång i Liams rum. Vårt sovrum fick en första strykning och har vi tur behövs det bara ett lager till. Vill bli färdig med måleriet nu så man kan flytta all grejer. Inreda, pyssla och lull-lulla. Det ska bli riktigt kul! Läääängtar!

3 kommentarer:

Ingela la la sa...

Trist att Liam är lite krasslig. Jag har en överraskning på min blogg som kanske kan pigga upp lite :)

bagerskan sa...

Hej, hoppas han mår bättre snart! Kram Karin

Carola sa...

Uffa, krassliga ungar är aldrig kul... snorsug är bra på de små, särskilt alldeles innan de ska sova, underlättar för dem när de somnar. Hoppas han blir frisk kvickt iaf, eran lille!

Svar: Mmm, såg din nya tävling, men kommer inte delta, vår lilla som har napp är så kräsen, känns bättre att någon som kommer använda nappen vinner!! *ler*
Och ja, bilden var tuff... men läskigt när de eldar sånt där bara nån trapp ifrån vår... :-S

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam