tisdag 15 september 2009

» målning

Liam är fortfarande jättesjuk. Ögon och näsa rinner om vartannat, hostar, nyser och är väääldigt grinig även idag. Imorgon blir det ett samtal till vår BVC-tant för att höra vad hon tycker vi ska göra, ge honom för vätska och så vidare. Känns bättre att prata med någon som kan och vet. Hoppas han blir bättre snart, min ömklige lille kille.

Efter att Simon kommit hem från jobbet och farbror doktorn i eftermiddags åt vi lite middag och därefter körde jag till Kosta för att få lite gjort. Mamma kom förbi och samlade ihop allt skräp (tejp, täckpapp, fan och hans moster), tryckte in det i bilen och körde upp det till miljöstationen. Härligt att slippa det! Adde kom också och hjälpte till att måla. Mamma och han gick loss i sovrummet en sista gång och jag målade lister, karmar och dörrar i gästrummet. Mycket dejligt får jag lov att säga! Adde drog sig sedan tillbaka men vi fortsatte givetvis. Drog bort all tejp och hann måla ett par lister i sovrummet också. Ja, fy sjutton. Det är mycket mer som ska göras än man kan tro. Inte bara att “måla några väggar” utan allt runtomkring också. Men nu börjar det närma sig sitt slut, tack och lov.
Tobias kommer och plockar upp Simon imorgon klockan 07:45 och därefter ska dom och mamma göra det sista i hallen uppe och nere. Härligt! Själv får jag stanna hemma och rå om min lille son.
Sen när Simon kommit hem igen ska jag åka upp en sväng till Kosta själv. Pilla lite med resten av listerna. Hade varit skönt att bli färdig så man kan lägga energi på flytten av alla möbler istället. Simon ska ju jobba helg så han är ledig hela nästa vecka, perfekt!

Sitter nu och väntar på att fotbollen ska ta slut så vi kan förflytta oss in till vardagsrummet och kolla på Idol från ikväll! Får man ju inte missa!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam