onsdag 2 september 2009

» äntligen…

Therese och Mats var och köpte vår crosstrainer innan. Fasen, vad härligt att bli av med den! Plus att vi nu kan åka in till Nybro imorgon och köpa bilbarnstolen och vi är väl ganska överrens om att det blir Akta Graco Cosmic Comfort S i alla fall. Himla fin och bra!
Ska också stanna till på Nybro färghandel och titta ut allt vi behöver för om-målningen så kan vi förhoppningsvis börja i lägenheten redan på fredag. Längtar!

Imorgon ska Liam och jag till BVC klockan halv nio på återbesök. Blir lagom roligt att åka dit utan Simon då jag har en tendens att alltid komma försent och stressa halvt ihjäl mig. Skulle inte förvåna mig om jag försover mig också precis som förra gången. Hujedamej.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam