torsdag 3 september 2009

» bvc

Det gick jättebra och vi kom inte försent idag! Han var lika stel i benen och spjärnade emot som sist men dock inte lika grinig så det gick mycket bättre. Kissade ner hela läkaren gjorde han även denna gången som hämnd för att hon dragit honom i benen! Det är mitt busfrö det.

IMG_4686IMG_4711IMG_4706IMG_4708IMG_4720IMG_4732IMG_4735IMG_4721IMG_4688

4 kommentarer:

Carola sa...

Heja, det är bra, kissa på alla osm inte gör som man vill!!! *asg*
Killar kan ju det där med att kissa har jag hört, en väninnas son kissar såfort de tar av blöjan, de har vant sig vid att tvätta ofta, ofta... Tjejer kissar ju också, men inte lika fontänartat... *s*

Carolina sa...

Hahaha - klockrent! ;) kram

diana sa...

Så fin din blogg är!! Ska bli mamma snart så letar efter bra mammabloggar! =) Har tävling i min blogg nu kanske något för ditt busfrö!? =) Kram

NoOne sa...

Vilka underbara foton på sötnos ♥ &..Små kissar mé...Pûss & *Kram*

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam