torsdag 10 september 2009

» nyklippt

Tänkte skriva ett inlägg innan sovdags, har ju blivit sååå dålig på att uppdatera här nu men ska bli bättre på det så fort flytten är överstökad!

Har i alla fall klippt mig idag! Satt hos Mia på New Style i TRE timmar, gissa om min röv fortfarande är bortdomnad? Känns sjukt skönt att ha blivit av med det långa, blonda, slitna håret med den rejäla utväxten. Hon klippte mig ganska kort med uppklippning och i etapper. Fick sedan en massa slingor i brunt och blont, dock blev jag en aning för mörk men tänkte slinga ner det snart igen så det blir ljusare. Trivs inte alls i att vara brunett även om jag är det egentligen. Men men, får unna mig ett besök till om ett par månader!

Imorgon ska vi till Kalmar på förmiddagen. Gubben skulle köpa någon stege och så blir det såklart en runda på Ikea också! Behöver ju lite nya möbler till vår stora lägenhet men får ta det lite pö om pö. Kanske blir det i alla fall en matta och tv-bänk imorgon. Kanske. Vi får se vad chefen säger som hellre vill lägga pengarna på en ny(!) motorcykel – igen! Karlar och deras leksaker…

5 kommentarer:

Carolina sa...

Kan du inte lägga upp bild på frisyren? Låter jättefint :) kram

Nadine sa...

VAR ÄR BILDEN???!!!

bagerskan sa...

Ny tävling i min blogg, kram Karin

Malin sa...

Vill ha bildbevis!

NoOne sa...

Aha...Får man se? ;)
Ha de så gott!!!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam