söndag 6 september 2009

» slut för idag

Nu äntligen är vi hemkomna, tvöttmaskinen rullar på högvarv och jag väntar på varmvatten och en skön dusch. En välbehövlig dusch då jag har slipdamm från topp till tå!

Gårdagen var tuff. Det slipades och spacklades om vartannat. Vi pausade och tog en tur på Outleten också där det inhandlades kalsonger till gubben och en ny gosig mössa till Liam. Vi mötte upp brorsan och satte oss i sportbaren för att intaga en varsin hamburgertallrik. Därefter lämnade vi av Liam hos mamma och styrde mot Broakulla där vi fyllde bilen med möbler och flyttlådor. Tillbaka i Kosta igen stack Simon till Jörgen på “grabb-kväll” med fotboll och öl. Nadde kom till undsättning och hjälpte mig både med slipning och målning av möbler. Även brorsan kom förbi en sväng och höll oss sällskap. Det blev i alla fall en lång kväll och mycket gjort. Klockan ett kom två vinglande skuggor gåendes och jovisst var det Simon och Jörgen. Mycket alkoholiserade efter en kväll på Don Camillo. Förbaskade karlar. Nadde drog med sin gubbe hemåt och jag likaså. Vi sov över hos mamma i natt då vi ändå skulle upp tidigt idag och på att igen. Stack efter frukosten en sväng till Broakulla där vi skulle möta upp intressenten på Simons motorcykel. Efter en provtur och mycket snack så köpte han den i alla fall, en leksak mindre! Tobias kom förbi och vi fyllde upp våra bilar till bredden med lådor och körde sedan tillbaka till Kosta igen. Det blev därefter en god söndagsmiddag med efterätt hos mamma där även mormor och Arne stannat till. På att igen! Tobias åkte hemåt och vi fortsatte slita som djur. Övervåningen är nu slipad och färdigspacklad, redo att bli om-målad. Härligt! Nu är det bara nedervåningen som behöver lite arbete innan vi får väggfärgen på tisdag. Men det ska nog hinnas med även om Simon jobbar förmiddag denna veckan.

Nu blir det en skön dusch och lite myspys i soffan innan läggdags!

 

Förresten, imorgon avslutas tävlingen med MyKidoo och en ny tävling i samarbete med Funkybaby rullar igång! Missa inte det!

1 kommentarer:

Hannele - Mamam till Kevin sa...

Svar:
Tack för ditt svar ^^

Näe, jag har inte hunnit heller att läsa alla bloggar jag följer :P haha..

Kraam
H

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam