onsdag 2 september 2009

» frulle

NU ska jag äntligen få sätta mig ner och äta lite frukost (snarare lunch) i lugn och ro.
Liam väckte mig inte förrän vid åtta idag, den lille sömntutan (det har han efter mig helt klart). Vi har busat och lekt, ätit gröt och busat lite till. Hans gammelmormor har också varit inne ett par timmar och underhållit honom så jag har helt enkelt inte hunnit få i mig något idag. Men ska passa på nu när han ligger och sover.

Fick ett samtal i morse också. Det var en kvinna som var intresserad av vår Crosstrainer och kommer och tittar på den ikväll. Om hon tar den (hoppas, hoppas!) så ska vi i så fall in till Nybro imorgon och köpa en ny bilbarnstol till Liam så vi har det gjort. Hans babyskydd måste rengöras och lämnas tillbaka på Babyproffsen om ett par veckor nämligen.

Nu blir det frullelunch!

2 kommentarer:

Andréa sa...

Vad förvirrad jag blev när jag såg datumet för detta inlägg :D Tänkte "Är det skrivet i framtiden?"... innan jag kom på att det ÄR september nu ;)

Trevlig blogg iallafall! Lust att följa varann på Bloglovin? :)

Andréa sa...

Sv: Äsch, fler prenumeranter samlar man ju på sig med tiden :) Har lagt till dig nu med! :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam