fredag 25 september 2009

» ajm back!

Riktigt kass uppdatering denna vecka! Det beror på att vi nu sovit fyra nätter i nya lägenheten och vår dator och bredbandet ännu inte flyttats, jag som är så handikappad utan dator! Men mamma och Adde är i Kivik under helgen så vi har fått låna deras bärbara med mobilt bredband, tack gode gud!
För övrigt så bor vi just nu i ett kaos av lådor och prylar. Huset är ännu inte helt tömt men får ta det kommande vecka istället då Simon är ledig. Han jobbar ju i helgen så jag kommer ingenstans nu när han har bilen. Kan vara rätt skönt med så jag istället kan dona här hemma, man får passa på när lilleman sover eller är på gott humör.

Tant Nadine har varit här idag så hon och Liam har busat. Gick sedan en lång, härlig promenad med barnvagn och vovve i det sköna höstvädret. Inte dumt alls.
Liam och jag åt middag för en stund sen, köttbullar med potatis och gräddsås. Han verkade gilla det, smaskade i sig nästan hela skålen. Mammas duktiga kille! Han somnade så snällt nyss, mätt och go. Så nu ska jag passa på att diska och plocka lite, förbereda hans kvällsmat och kanske packa upp någon låda. Får se vad man hinner med innan han vaknar. Goa fisunge.

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam