fredag 18 september 2009

» dirty dancing

Idag har jag i alla fall mått mycket bättre. Visst, förkylningen är tio gånger värre men kroppen är inte lika förslappad som igår. Bara att gå till toan var som att springa ett maratonlopp, men inte idag!
Passade på att fylla bilen från golv till tak med lådor och bråte, körde sen till Kosta där mamma väntade i lägenheten. Vi målade färdigt alla lister och dörrkarmar så nästa vecka går flyttlasset! Som sagt så jobbar Simon i helgen sen är han ledig måndag till fredag. Gissa om vi kommer hinna mycket?

Någon mer än jag som sitter och kikar på Dirty Dancing förresten? Har sett den där filmen tio miljoner gånger men kan ändå inte låta bli. Den är ju så bra! “Nobody puts baby in a corner…”

3 kommentarer:

bagerskan sa...

Den är helt enkelt en av världens bästa filmer! Tröttnar aldrig...!
Kram Karin

Carolina sa...

Jag missade den! :( kram

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Den filmen lessnar man ALDRIG på!!

Kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam