söndag 20 september 2009

» slut på denna vecka

Har varit en lång söndag tycker jag. Liam och jag hade en riktigt mysig förmiddag idag, inte alls lika grinigt som det varit de senaste dagarna. Märks att förkylningen är på väg bort och att han blivit mycket bättre, skönt!
Simon kom hem vid halv tre efter att ha jobbat och hämtat flytt-släpet hos min pappa. Vi packade sedan in oss i bilen och åkte till lägenheten där mamma så snällt väntade med nyputsade fönster. Tackar och trugar för det! Vi (läs: Simon) bar upp två garderober till hallen på ovanvåningen. Det var inte det lättaste då trappen är sjukt smal och garderoberna är åt det riktigt tunga och klumpiga hållet. Simon gav oss också ett smakprov på hans breda svordoms-ordförråd när han hade problem med att sätta på garderobsdörrarna. Ja, se karlar.
Efter lite pill och pul i vår nya bostad var det dags att plocka upp lite mat och sedan åka hem och ta det lite lugnt. Vi skulle egentligen haft det lite myspys här ikväll med film men Simon var helt slut och somnade på soffan. Jaaa, seee kaaarlaaar.

Imorgon kommer svärfar och hjälper Simon med flytten av möbler och lådor. Mamma, jag och Liam ska under tiden åka till Ikea och byta den förbaskade tv-möbeln. Ska passa på att köpa några hyllor och lite annat plock samtidigt. Efter det blir det ett stopp på Babyproffsen också. Ska lämna tillbaka Liams babyskydd som vi hyrt och sedan kika efter en grind som man kan ha framför kaminen så min klåfingriga fis inte skadar sig.

Nu ska jag krypa ner och nana jag också. Natti!

1 kommentarer:

Madde sa...

Nu har jag äntligen startat min andra tävling.
Var med du också.

http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.11977936

Kramar Madde

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam