fredag 11 september 2009

» full rulle

Sådär, nu är vi hemma efter en lång fredag!

Dagen började med att Liam väckte mig klockan åtta, vi åt gröt och busade innan det var dags för honom att nana lite igen. Därefter packade jag och förberedde innan det var dags att få upp Simon ur sängen. Han tog en snabbis-dusch och då passade jag på att smita in till mormor och heja på mamma och Adde som kommit. Därefter packade vi in oss i bilen och åkte till Kalmar. Blev ett stopp på Ikea där det inhandlades en ny tv-möbel och lite annat smått och gott. Sprang även in på Rusta och köpte stege och tavelhyllor till hallen och slutligen en färgpatron på NetonNet.
Körde sedan direkt till Kosta och började dona. Mamma tog med sig Liam hem till sig och Tobias kom förbi för att hjälpa till att blaska på färg. Mitt i allt fick jag köra till Broakulla och möta upp Mattias och Charlotte som skulle hämta kattungarna! Så nu är vi två familjemedlemmar mindre, känns jätteskönt att ha hittat hem till dom. Speciellt det paret som verkar jättegulliga!
När dom åkt plockade jag och Diesel upp fem pizzor, handlade lite och sedan raka vägen hem till mamma för att äta. Hann gosa lite med mitt busfrö innan jag och grabbarna traskade upp igen och fortsatte. Adde och Tobbe målade hallen uppe och nere, Simon i gästrummet och jag alla lister och karmar. Nadde och Jörgen kom förbi en snabbis också, snackade litegrann och sedan på att igen. Det börjar mer och mer likna ett hem nu - vårt hem. Och jag längtar så tills vi har flyttat in och fått allt färdigt!

Just det ja, medans jag var iväg innan så kom André, Evelina och Nemo förbi i lägenheten! Så typiskt när jag inte är där. Dom lämnade i alla fall en jättefin födelsedagspresent till mig med en massa gott och blandat!

IMG_4816 » Brödkorg i svart textil 
» Kökshandduk 
» Löpare 
» Tre stycken ljushållare från Ittala 
» Godis
» Rivjärn för vitlök 
» Värmeljus 
» Servetter 

Jag har förresten fått lite kommentarer angående min nya frilla och det är några som vill ha bildbevis! Självklart ska ni få det men det tar vi imorgon. Känner mig inte som någon MILF ikväll direkt. Vi ska till Tobias imorgon på hans 30-årskalas och såklart följer kameran med och då får jag väl be sambon ta lite kort på ruffset! Håll ut!

Nu ska jag krypa ner hos min karl i soffan. Få pusta ut och varva ner litegrann innan läggdags.

Fullt ös medvetslös!

3 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Vilken härlig "liten" presentkort du fick =)

Ha en underbar helg!

Kram

NoOne sa...

Ååå...Vilka vackra saker du fick ♥...*Kram*

NEROZE sa...

Hej, tänkte bara säga att jag tycker om din blogg den är fin och jag har läst den många ggr, du har ett otroligt sött barn också! Lycka till och ta hand om er, kram!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam