torsdag 17 september 2009

» sjuklingar är vi allihopa…

Ja, det kunde man väl ge sig fasen på. Vaknade idag av att halsen var svullen och näsan forsade, kul! Men visst, hade nog inte varit så lätt att komma undan då båda mina pojkar är sängliggandes. Liam har blivit en aning bättre men Simon är helt färdig och förbi. Hoppas bara det går på rätt håll tills imorgon så jag kan åka en sväng till lägenheten och göra färdigt. Mamma är nog där nu och pillar lite, hon vet ju vad som behöver göras. Tack mamsen!

Håller just nu på att fixa middag, bakad potatis med kyckling- och vitlöksröra. Mycket mumsigt! Det fick bli det idag då vi båda är helt förslappade och så är det så lätt att laga till också.

Ikväll ska vi bara ta det lugnt. Massor med bra tv-program att titta på också och det betyder myyys i soffan!

1 kommentarer:

Carolina sa...

Usch då - krya på er! kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam