torsdag 5 augusti 2010

Lite av vår dag

Trots en lång härlig sovmorgon för min del idag har det ändå blivit mycket gjort. Simon har stått och rullat biffar hela eftermiddagen och jag passade på att städa hela undervåningen medans Liam sov middag. Vi skulle ju få besök och då kan dom ju inte mötas av vårt kom-och-hjälp-mig-att-dö-hem.
Vi la ut vår sittvagn Avanti Moving Light på Blocket för en vecka sedan och idag var det en tjej som ville komma och kika på den. Perfekt då hon bodde i Kosta också, nära och bra! Hon verkade väldigt intresserad och skulle återkomma ikväll. Hade varit väldigt skönt att bli av med den innan vi åker till Öland på lördag, men vi får väl se. Håller tummarna i alla fall!

Nu ska vi strax ut på lite äventyr! Simon tyckte vi skulle hitta en mätsticka till Liams rum och föreslog en tur till Ateljé Vidagård. Dom har ju så himla fina saker där och det ska bli jättekul!

1 kommentarer:

Nadine sa...

Håller tummar å tår:)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam