torsdag 19 augusti 2010

Massa besök

IMG_0614
Liam testar alla roliga leksaker som mormor har inne hos sig!

Dagen har varit en aning mer innehållsrik än igår. Folk har kommit och avlöst varandra i ett rasande tempo. Liams gammelmormor och hennes granne var först ut och vi alla fikade inne hos min mamma. Efter att Simon åkt till jobbet dök Sara upp, utan barn denna gång, och vi har fikat och småpratat medans Liam sov sin middagslur. Precis när Sara skulle sticka hemåt kom Liams gammelmorfar Harry hans fru Lucja. Dom hade även med sig lillebrorsan i baksätet, hans anställning i Böda Sand har nu gått ut och han ska bo här i Kosta tillfälligt tills ett nytt jobb dyker upp. Harry och Lucja har i veckan hyrt en stuga på campingen där lillebror jobbar, passade ju bra då han och hela packningen fick skjuts hem. Det är ju en liten bit att åka och jag är glad att jag slapp köra och hämta honom!

2 kommentarer:

-fam bus- sa...

Vilken härlig stil ni verkar ha hemma... Mysig o behaglig. :)

Jätte fin tröja! kram kram

Agnes sa...

Fam Bus:
Tack Sarina! Vi är hemma hos min mamma på bilden, hon gillar vitt, vitt, vitt :)

Kram kram

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam