tisdag 31 augusti 2010

Klockan börjar bli natta…

…men inte är jag trött för det! Har precis tittat på kvällens (och höstens) första avsnitt av The Mentalist och ska strax gotta mig i det andra som spelas in på boxern i skrivande stund. Sen blir det läggdags. Eller ja, ska såklart läsa sista kapitlet i Magdalena Graafs Det ska bli ett sant nöje att döda dig som jag lånade av Nadde för några dagar sedan. Den är riktigt bra och man bockerkan inte föreställa sig att hon varit med om ett så plågsamt och tortyrliknande liv med en upp-pumpad idiot till karl. Ska bli jättespännande att läsa ut den, speciellt när man vet vart i livet hon befinner sig nu.

Har också passat på att klicka runt på Adlibris och tittat ut försenade födelsedagspresenter till mig själv. Jag har ju fått smak för Denise Rudberg som skriver härliga chick lit-böcker och har hittat fyra stycken som ska beställas hem imorgon; Matilde, Jenny S, O.S.A och Storlek 37! Känner att jag behöver ett litet lager på nattduksbordet, kan ju inte sluta läsa när jag väl börjar! Innan Det ska bli ett sant nöje att döda dig läste jag ut Diamanter är för evigt av Lauren Weisberger. Älskade den, helt i min smak och jag längtar tills hennes senaste kommer ut på svenska!

Nehepp, nu ska jag lägga mig och halvsova i soffan i skenet av “Patrick Jane” och hans busiga upptåg!

2 kommentarer:

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Älskar också böcker...hellst sanna böcker direkt ur livet! :)
Kramar

bagerskan sa...

Nyfiken! Hur går det med jobb-sökandet?

Kram Karin

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam