tisdag 24 augusti 2010

Bloppis it is!

Nu har jag suttit och pillat lite med min lilla bloppis som jag funderat på att starta ett tag. Än så länge är det bara nya och oanvända kläder uppe men förhoppningsvis hinner jag fota Liams urväxta kläder imorgon och lägga upp även dom. Har ännu inte bestämt mig för fraktpriset, kanske är det bäst att gå efter Postens tabell? Det löser sig!

Kika gärna in, Bloppisen finns uppe i menyn. Och skicka gärna ett mail eller lämna en kommentar om det finns några frågetecken eller om shoppingsuget sätter in!

9 kommentarer:

Nadine sa...

jag vill köpa de lila mjukisarna:)

Ella sa...

du har fått en award hos mig =)

Sandra sa...

Jag ser att du lagt upp en kategori med bloggdesign. Vad tar du för att göra en? Är nämligen intresserad, om du har tid och lust :)

Elisabeth sa...

Jag skulle gärna vilja köpa två av bodysarna, den lila långärmade med elefanten och den rosa långärmade som kommer efter, den med en stjärna.
Mvh Elisabeth

Therese sa...

Jag skulle gärna köpa;
lila långärmad body i storlek 80
brun kortärmad body i storlek 80

Kram!

Nadine sa...

Hallå din gamle bäver:)Jag skulle vilja köpa den prickiga pyjamasen :)

-Fam Bus- sa...

Spännande!

Ser att de har gått hem en hel del kläder redan... (att folk vill köpa mena jag)

Ska in o kika nu!!!!


Sv: Jaaa, nu går de undan. 10 veckor kvar ungefär. Mysigt! kram kram

Mamma Mia sa...

Hejsan finns den lila/rosa st 80 samt den rosa/lila st 80 kvar menar du att de är helt nya?? för 20 kr styck ??? I så fall tar jag dessa--Maria Wannmyr båda har kort ärm

Mamma Mia sa...

Ett litet tillägg jag menar 1an och 2an i översta raden,,,sedan såg jag nu att det fanns en vit också med litet mönster på i st 80 med lång ärm för 10 kr jag önskar den också...alltså tre stycken om jag har tur...Maria wannmyr

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam