måndag 23 augusti 2010

Jag blir så less…

Det har hänt ett flertal gånger att jag råkat ut för andra bloggare som kopierar mina texter rakt av. Har inte brytt mig så mycket tidigare, är inte den som vill bråka om skitsaker med folk jag inte ens känner. Men när någon kopierar rakt av och påstår att jag har misstagit mig om eventuell kopiering så blir jag jäkligt ledsen. Jag har ändå lagt ner tid och känt mig nöjd med ett inlägg som någon sedan (av ren lathet?) kopierar.

Att sen få höra att jag är är löjlig som “tjafsar” är också väldigt tråkigt. Då tycker jag det är mer barnsligt att inte våga stå för vad man har gjort och ta konsekvenserna.

Jag skriver inte detta för att hänga ut någon. Vill verkligen inte ha bråk, jag är inte sån som sagt. Vill bara få höra era åsikter. Är detta kopierat rakt av eller är det bara “en väldigt konstig tillfällighet” att vi har skrivit exakt samma sak?

14 kommentarer:

Nadine sa...

Det va mig en ful jävel som kopierar för det är helt klart uppenbart att denna person gjort.
Förstår att du tycker det är dålig stil men ...på ett sätt ska du ta det som komplimang, denna person tycker säkerligen att du formulerar dig klock rent.
Sen är det juh inte ok om denna person kopierar om å om å om igen!Huvudsaken är att du vet att du gjort rätt, att du skrivit det du skrivit:)

Sandra sa...

Fantasilöst av personen som kopierat dig och jävligt fult gjort.

alexandra mamma till tove sa...

den är en klockren kopiering..
jag kan säga att när jag läste det i hennes blogg då jag vet vem det är så trodde jag att ni hade fått texten för att göra reklam..
men nu förstår jag..

-fam bus- sa...

men gud... det där är att kopiera rakt av! Ser ju ut som samma inlägg.

Jag testar o ser om svantes kläder kan passa någon, sen kör jag på tradera istället ;) hehe
kram kram

Amanda sa...

Men fy! Det där är så himla tråkigt!
Hoppas vederbörande ber om ursäkt!!

Sanna sa...

Gud det där var riktigt lågt utav dig att göra. Trots att du skriver att du inte vill ha bråk, verkar det uppenbarligen som du vill det eftersom du skriver ut en sådan här sak för att få dina läsare att skriva elaka saker om mig och tycka synd om dig - när jag FORTFARANDE inte kopierat ditt inlägg.

Har skrivit GÅNG på GÅNG att jag har tagit informationen och bilderna ifrån deras hemsida. Men du tycks ändå inte förstå? Och ja, jag tycker det är löjligt att fortsätta tjafsa om en sak när jag berättat att jag inte har kopierat ditt inlägg. Varför skulle jag göra det liksom när jag kan skriva ett själv?

och till den andra personen som skrev att jag tycker Agnes formulerar sig bra, så visst gör jag det eftersom vi på något lustigt sätt skrivit vårt inlägg väldigt likt varandra. Men jag har ÅTER inte kopierat hennes inlägg, utan kan formulera mig själv minst lika bra.

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Jag har också varit med om det där, och det är verkligen trist! När man själv tänkt till, funderat och skrivit ihop ett eget inlägg som är bra och så går någon och kopierar av den (ändrat något litet ord, men man ser att det ÄR kopierat från ens egna blogg...) Tråkigt tråkigt, men alla kan se att det är du som skrivit det, bara pinsamt för personen som kopierat dig...

Evelina Patron sa...

Säg mej vart hon bor o skicka din psykiskt sjuka vän på henne, känner mej mer galen än någonsin! :D Klart att det inte är okej för guds skull, hon ska inte ha nån credit för ditt jobb. PUNKT!

Hildes Scrappeunivers sa...

Så fantasiløst!!! Slikt gjør man bare ikke! Skal man blogge så får man finne på noe å skrive selv!!

Mrsfunky sa...

Fy vad tråkigt när det blir så! =( Kan man inte hitta på ngt eget så behöver man inte skriva ett inlägg.
Att dessutom säga att man inte har kopierat det när det står exakt samma sak, ja....

Kram

MAMMAFIA sa...

Fy vad trist. Verkligen. Både att det hänt och att det blir tjafs. Men jag ska inte lägga mig i. Är konflikträdd. Det har nog med min barndom att göra ;) Nä skämt åsido. Stå på dig Agnes. Kram!

Ella sa...

det enda som skiljer åt är att den andra har några fler skor på bilden... annars är det ju definitivt kopierat... kopierat o liiite tillagt...

bagerskan sa...

Att två personer, som inte känner varandra, skriver en identisk text är helt otroligt! Sannolikheten att något sånt händer är mikroskopisk! Ring Guiness Rekordbok! *ler*

Nej, skämt å sido... Ytterst konstigt och tragiskt att personen inte kan stå för det som skett.

Kram Karin

Sandra - mamma till Molly sa...

Jag tycker den personen har tagit din text rakt av alltså kopierat! Säger samma som någon tidigare kommenterat att jag sett dennes "annonsbild" och trott att ni fått samma text att använda till era bilder...

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam