söndag 22 augusti 2010

Sjuka?

IMG_0765 Liam äter kvällsmat och underhåller två trötta föräldrar med ett busigt skratt!

Vad sjutton är det med oss idag då? Håller vi på att börja bli sjuka eller vad är det? Minsta kraftansträngning har gjort mig svimfärdig och andfådd under hela dagen, har ingen energi till övers överhuvudtaget. Medans Simon varit iväg på fotboll hela kvällen har Liam och jag spenderat vår tid i soffan, i liggläge. Har fått höra från min bror att “jag tror du är gravid” under hela dagen. Men nej, jag tror inte det, jag måste ha ätit något. Blev än mer övertygad när sambon ramlade in vid halv åtta efter fotbollsmatchen och såg alldeles blek ut. Han också. Och inte hjälper lite vila heller, själv sov jag till klockan tolv idag och har sedan passat på att ta en tupplur i soffan så ofta jag kan. Men jag hoppas verkligen att ännu en natts vila kan hjälpa och att vad det nu vi har för virus kan pysa iväg. Jag har inte tid att bli sjuk. Liam ska på dagis imorgon, jag ska till Nadde på förmiddagen och sen till tandläkaren. Sambon har ett jobb att gå till. Vi har inte tid.

Hoppas verkligen skiten försvinner snart. Hoppas, hoppas, hoppas.

6 kommentarer:

Nadine sa...

oooo, hoppas inte du är sjuk, för då får du inte komma hit:)

alexandra mamma till tove sa...

hoppas hoppas ni slipper bli sjuka det är ju aldrig kul..

Sanna sa...

SV: Oj, vad menar du? Jag beklagar men jag har inte kopierat mitt inlägget utav dig. Jag har skrivit och använt mig utav informationen på Toffelhjätens hemsida och använt bilder därifrån.

Har inte skrivit av någon av dina tidigare inlägg heller.

Sanna sa...

SV: Jag skrev inte att texten finns med på Toffelhjätens hemsida, utan jag skrev att jag har använt mig utav informationen som finns där för att skriva ihop en text.

Men jag kan säga att det känns ingen vidare att få anklagelser emot en när man inte gjort något fel trots att man förklarar hur läget ligger till. Men du får tro vad du vill om saken, huvudsaken är att jag personligen vet vad jag gjort och inte gjort.

Men jag kan mege att texterna var förvånantsvärt lika och förstår att du kan ha misstagit dig.

BTW, jag har aldrig påstått att du är dum.

Sanna sa...

SV: Nej, det är inte fakta. Utan det är en anklagelse emot mig som är baserat på något som inte alls är sanning.

Ärligt talat förstår jag inte riktigt varför vi ska hålla på och tjafsa om en sådan barnslig sak som en text, när vi är vuxna människor? Du anklagar mig för att jag kopierat din text och trots att jag säger att så inte är fallet, vill du ändå inte ge mig dig utan fortsätter anklaga mig för något jag inte gjort?

Hur som helst avslutar jag det här tjafset nu för det är inget jag har tid att ösla tid på om dagarna, utan jag har arbete att ta hand om.

alexandra mamma till tove sa...

blev ni sjuka?? hoppas ni slapp.. jo den kladdkakan är jättegod.
tror inte det är någon som smakat den som inte tycket om den..

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam