lördag 21 augusti 2010

Mm, smörgåstårta

IMG_0667Min och sambons allra första försök till smörgåstårta!

Klockan sex vaknade jag upp i soffan tillsammans med två sovande pojkar, Liam och Adde. När Simon hade satt på kvällens fotbollsmatch (Arsenal mot nånting-blablabla…) vid fyra hade visst vi alla slumrat till. Förutom Simon då, han missar inte en efterlängtad match i onödan. Det var väldigt skönt att få sova lite, jag har haft lite illamående och yrsel till och från hela dagen så lite vila var behövligt. När alla hade vaknat till var det dags för middag – smörgåstårtan! Den var helt okej för att vara första försöket men lite finjusteringar till nästa helg behövs visst. Och så mycket, mycket mer pålägg förstås! Mums!

5 kommentarer:

Sandra sa...

Men den såg inte ut att vara pjåkig! :) Kanske skulle testa här hemma. Vad använde ni för bröd?

Agnes sa...

Vi använde Hönökaka. Blev en aning torrt med det brödet så nästa gång får man kladda på lite extra så den blir saftigare :)

-familjen bus- sa...

Oj oj oj då.... Den ser ju skitgod ut :) Dela med tack ;) hihi Kram

MAMMAFIA sa...

ååh ser underbart mumsigt ut!!

bakformen sa...

Försök till smörgåstårta!!!Tycker den ser jättegod och fin ut.

Hälsn. Pia

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam