måndag 16 augusti 2010

Skogens guld

IMG_0536

När vi besökte min pappa igår möttes vi av massor med kantareller som han plockat. Simon och jag blev jättesugna på att sticka ut i skogen och kika lite och det passade vi på att göra nu under förmiddagen när Liam är på dagis. Och nog hittade vi lite alltid, mest sommarkantareller men några höstisar också! Mm, så gott!

6 kommentarer:

famoiljen bus sa...

Mmmmm såååå gott!

Nadine sa...

va duktiga ni är, själv har man ingen ork att gå böjd i skogen å leta kantareller:)

dvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Gott! Här hemma har vi faktiskt aldrig plockat svamp...men däremot är vi en liten "bär-familj" och jag hoppas att det blir massor med blåbär och lingon i år :)
Kramar

Linda sa...

åh kantareller som är så gott!

Ellen- mamam till Siri sa...

gud så gott!!

6 barn under 7 år och Egen Företagare sa...

Härligt! Dottern 7-år hade blivit bjuden på Pasta med kantarellstuvning hos en kompis som hennes italienska farmor hade gjort. Dotterns kommentar: -Jag tycker inte om innan hon ens smakat. Gissa om hon borde uppfostras och om jag var sååå avundsjuk på henne som blev erbjuden detta.
Hoppas att det blir gott.
Mvh Anna
6barn under 7 år och Egen Företagare

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam