tisdag 31 augusti 2010

En “måstig” förmiddag

IMG_1171 Liam vilar upp sig efter en dag på dagis och lite mellis efter att vi kommit hem!

Tänkte skriva ett inlägg i förmiddags när Liam var på dagis men hade verkligen ingenting att berätta. Efter dagislämningen (lika grinigt som vanligt) lunkade Diesel och jag hemåt för att ta tag i lite “måsten”. Eller ja, jag renbäddade sängarna, tvättade två maskiner, hängde tvätt, tog en dusch, diskade och latmasken Diesel låg mest på golvet och tittade på. Så har vår förmiddag sett ut. Man bara håller sig sysselsatt i väntan på att klockan ska bli två så man får hämta hem Liam. Man saknar ju honom konstant när han är på dagis men samtidigt är det såklart skönt att få lite gjort!

2 kommentarer:

Sara sa...

Att han grinar vid lämning ska du försöka att inte ta så hårt. Det går nästan alltid över på tre sekunder. Jag vet för jag är förskolelärare och handskas med ledsna kids hela dagarna ;)
Fråga mig om du undrar något som du inte vill ta upp med personalen på Liams förskola :)

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Duktig du är som fick undan massor medan Liam var på dagis. Tycker att det kan bli lite för lätt att spendera den tiden med att bara ta det lugnt, hihi.
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam