lördag 21 augusti 2010

Morgonen so far

IMG_0662 Liam äter frukost!

Klockan tio väcktes jag av min lilla blomma i rummet bredvid. Han tyckte inte att vi skulle ligga och dra oss mer så vi smög ner och åt frukost medans Simon och Adde sov vidare. Vi har inte hunnit med så mycket sen uppstigningen, Liam har som sagt fått i sig frulle och kollar just nu på Playhouse Disney. Vi fick alldeles nyssens en liten snabbvisit av Inger och Karin som var och hälsade på inne hos mamma också. Annars har det inte hänt så mycket.

Om en timme kommer Eve och André med barn och hund och då ska vi åka ut till sjön och låta våra vovvar få bada av sig lite! Skulle egentligen gjort det igår men det krockade med andra planer från båda hållen. Vi har tur med vädret idag så det kanske var lika bra att vänta!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam