lördag 7 augusti 2010

Home sweet home

IMG_9758 Här bor vi!

Vi var framme på norra Öland lite väl tidigt. Nyckeln till stugan hämtas inte förrän vid tre så vi hade ett par timmar att slå ihjäl. Så vi mötte upp min mamma och hennes väninna Inger samt lillebror Adde som var ledig under förmiddagen. Satte oss på konditoriet i Böda Sand och fikade, handlade lite och fick tiden att gå.

Men så fort klockan blev tre åkte vi till Enerum utanför Byxelkrok för att installera oss i vårt nya hem för en vecka framöver. Mamma och Inger följde också med och ska sova här inatt. Dom har under föregående natt tältat i Böda Sand men det är ju ingen höjdare när det spöregnar. Vi har packat in och upp allt, kommit i ordning och trivs jättebra! Stugan är liten men väldigt mysig! Vi har tv, dvd, stor soffa, köksmöbler, dubbelsäng, enkelsäng, kyl, spis, micro, dusch/toa, tvättmaskin. Ja, det viktigaste. Och så har lillebror varit så snäll och lånat ut sin laptop och mobila bredband. Annars hade jag nog blivit tokig. Visst, det hade varit skönt med en vecka utan uppkoppling men jäklar vad mycket man skulle ha och skriva när man väl kom hem. Det skulle ju bli hur mycket text och bilder som helst, om jag känner mig själv tätt. Nej, tackar vet jag en uppkopplad semester!

Vi ska snart åka in till Byxelkrok eller Böda Hamn och käka lite middag. Grilla går ju inte nu när det regnar. Men vi får hoppas på bättre väder under veckan!

4 kommentarer:

Moster Görel sa...

Hej sötisar!! Jag och Jacob har lite planer på att köra till Öland på tisdag om vädret tillåter.. Skulle gärna vilja träffa er isåfall och hör av mig om det blir nåt. Kram

Amanda sa...

Vilken idyll! Ser superhärligt ut! ^^
Hoppas solen tittar fram hos er också. Här har den skinit på oss hela dagen.
Kram

Agnes sa...

Moster Görel:
Jag hörde att ni hade planer på det! Ni får jättegärna komma förbi. Hoppas det blir fint väder bara, regnat hela dagen. Bara ring när ni vet så får vi ses! Kram Agnes

Linda sa...

jag va utan internet på våran semetservecka på åland och ja, man blev lite smått knäpp haha

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam