torsdag 5 augusti 2010

Utflykt med en gnutta shopping

IMG_9652 Liam tittar på Händige Manny och Diesel spanar efter eventuella inkräktare!

Sagt och gjort. Vi åkte ut till Ateljé Vidagård och kikade på alla fina saker. Övervåningen är smockfull av handmålade barnmöbler och fina presenter! Vi beställde en mätsticka till Liam också, en vit med hans namn, födelsedatum, vikt, längd och tid. Ska bli spännande att få hem den när den är färdig! Efteråt körde vi ut till Ljuders Kyrkogård och hälsade på Addes och mina farföräldrar, farbror Baloo och kusinens man Pontus som ligger där ute. Fridfullaste kyrkogården som finns – där ska jag ligga en vacker dag. Liam busade runt också och hade jättekul på kyrkogården innan det var dags att åka och handla i Lessebo innan hemfärd.

När vi kom hem hörde tjejen, som kikat på vår sittvagn, av sig och ville komma förbi. Hon hade bestämt sig och köpte den! Så jäkla skönt att bli av med den och hon verkade vara väldigt nöjd över sitt köp!

I skrivande stund står maten på spisen. Vår utflykt drog ut på tiden så det blir en sen middag idag. Brorsan har beställt kokt torsk med potatis och dillsås och det lagar jag så gärna så! Han käkar bara på restaurangen annars så det är klart han ska få lite hemlagat när han väl är här!

1 kommentarer:

tarja sa...

Det är så underbart skönt att bli av gamla saker och samtidigt få in en extra slant... Har så mkt sådant sen min dotter var liten, får nog ta och börja röja lite och försöka få lite sålt.

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam