måndag 16 augusti 2010

Ooh, en pillesnopp!

IMG_0538 En trött liten matvägrare som hellre myser i soffan!

Min lille fis somnade för någon timme sedan. Han har varit på lite bergochdalbane-humör ikväll, ena stunden jag-hatar-dig-mamma-gapskrik och i nästa toppenglad. Som när vi skulle äta middag och kvällsmat; tårar, gallskrik och jag-är-så-arg-att-nu-jävlar-åker-tallriken-i-golvet-viftningar. Det enda som hjälpte då var att lägga honom i soffan framför barnprogram, tutte och snutte. Då dög det. Innan läggdags tog jag av honom blöjan så han kunde “ligga och lufta” och det var verkligen poppis, där låg han och småflinade. Varför? Han har visst upptäckt att han har en liten pillesnopp där nere och det kittlar visst väldigt gott av att sitta och pilla på den. Såg hellustigt ut och han skrattade så han kiknade. Min lille pillesnopp-pillare!

3 kommentarer:

Nadine sa...

Hahahahaha

bagerskan sa...

Ha ha... Sebastians bästa vän och leksak är just han snopp. Är han ledsen räcker det med att ta av blöjan så är han glad igen! Killar alltså... *ler*

Kram Karin

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Haha, sötisen! Här hemma finns en liten "pillare" med som gillar att gå med handen i brallen...längtar tills denna "upptäcka-sig-själv-åldern" är över ;)

Vilka superfina servetter ni vek! Hur söta som hellst...mina kommer det upp bilder på sen idag :)

Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam