fredag 6 augusti 2010

Ingen rast, ingen ro

IMG_9668Liam busar i trädgården hos gammelmormor!

Packningen är i full gång här hemma. Fy sjutton vad mycket som ska med och jag sätter en hundring på att vi kommer glömma hälften. Börjar bli någorlunda färdiga men det är så mycket annat som ska göras också. Kan ju inte gärna lämna lägenheten som ett slagfält imorgon så det ska städas, rensas ur i kylen, sopor ska ut och en massa annat.

Tidigare i eftermiddags åkte vi till Liams gammelmormor och bonusgammelmorfar i Broakulla. Diesel ska få bo hos dom under veckan vi är på Öland och till honom var det också en del att packa. Matskålar, bajspåsar, leksaker, koppel, mat, blablabla.

Ja, jag säger då det. Mycket att förbereda men helt klart värt det. Ska bli fruktansvärt skönt med lite semester – det behöver vi!

3 kommentarer:

Linda sa...

härligt med semester!

bakformen sa...

Hejsan, önskar er en trevlig semester på Öland med mycket sol och bad. Glöm inte att äta kroppkakor!

Hälsningar Pia
bakformen@gmail.com

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

så skönt med en semester! Känner att jag också skulle vilja fara på en ;) Vilken söt bild innan på Liam i inlägget innan (han är iof alltid söt på bild) när Diesel sitter i soffan bakom och spanar :)
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam