måndag 23 augusti 2010

Våran måndag

IMG_0772 Att klättra är toppen och att tända lampor är toppen 
– så varför inte göra allt på samma gång? Då blir det ju dubbelt så roligt!

Eftersom jag mådde lite halvdåligt även i morse blev det varken besök hos Nadde eller min tandhygienist (som by the way var hemma med sjukt barn vilket händer varje gång vi har avtalad tid). Efter dagislämningen, som fick mammahjärtat att gråta en skvätt av Liams ledsna morgonhumör, var det raka vägen hem. Simon kände sig fortfarande krasslig och sjukskrev sig från kvällens jobb i fabriken. Vi tog det lugnt under förmiddagen och tiden svischade förbi innan det var dags att hämta hem min lille gullebulle! Väl hemma igen fick jag en energikick (vart nu den kom ifrån?) och började städa ur köksskåpen och småpilla med resten av nedervåningen. Kanske har kroppen vilat upp sig efter en hel söndag i soffan? Riktigt kul var det i alla fall och jag hoppas att jag är lika pigg och tokig imorgon!

Ikväll har det dock blivit lite lugnare. Har hjälpt mamma att skruva ihop sina nya köksmöbler, lagat middag till pojksen och ska snart krypa ner i soffan och kika på Fångarna på Fortet!

2 kommentarer:

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Hoppas ni snart kryar på er!

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

Haha, vilken buse! ;)
Duktig du varit som städat ur skåp i köket. Ett litet "projekt" som skulle behövas här hemma med...men det skjuter jag nog upp ett tag till, hihi
Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam