måndag 16 augusti 2010

Tillbaka till dagis igen

Idag är det första dagen efter semestern som Liam skulle tillbaka till dagis. Jäkligt segt att stiga upp och jag sov en extra halvtimme, Liam var också såsig och ville hellre ligga kvar. Men upp kom vi och åt frukost i godan ro. Simon ska börja jobba eftermiddag igen så han steg upp samtidigt och vi tog alla sällskap till dagis, Diesel också förstås.
Väl inne i kapprummet kunde man se på Liam att han kände igen sig och blev lite smått exalterad. Blygheten kom fram när vi gick in till barnen och fröknarna men så fort han fick syn på alla leksaker sprang han iväg och skulle dra fram allt. Han brydde sig inte ens när vi skulle gå. Ska jag vara ärlig trodde jag faktiskt att han skulle vara lite mer mammig och pappig första dagen. Men det gick ju skitbra och man får vara glad att det är på det hållet!

5 kommentarer:

MAMMAFIA sa...

Ja det får man ju vara glad över. Jag bävar inför Elins dagisstart. Men samtidigt är det ju nyttigt för dom och en självklarhet... Fast hade dagmamma funnits kvar hade vi nog valt det. Ha en bra måndag, kramis!

Amanda sa...

Härligt när det går så bra med lämning på dagis. Han kommer nog få en jätterolig dag där idag. Och somna gott ikväll. :)
Kram

Anonym sa...

ERLANDSSON här va bra då kanske du kan hjälpa mig med skissen jag ska ringa början på sep till annicka

Nadine sa...

Ja va glad att det gick så bra än då. Fy ens hjärta kommer juh gå i kras den dagen man lämnar Leah på dagis å hon bara gråter efter en:(

Linda sa...

vad skönt att det gick bra!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam