söndag 15 augusti 2010

Våran söndag

IMG_0523Vår bukett till Olas begravning.

Efter vårt besök hos min pappa i förmiddags åkte vi även till Ljuders Kyrkogård. Olas och hans pappas begravning var i torsdags men eftersom vi var fast på Öland kunde vi tyvärr inte komma, hur mycket jag än hade velat. Istället fick det bli ett besök idag. Har nog aldrig sett så mycket blommor förut. Hittade även buketten som vi, mamma, Nadde och Eve la ihop till. Den var jättefin, likaså bandet. Alla hade lagt så fina blommor överallt. Jag bröt ihop när jag fick se det stora blomsterarrangemanget från deras familj med stora röda band. Även den hjärtformade med röda rosor som jag antar var från hans sambo. Allt var jättefint och jag är glad att vi åkte dit, som ett sista farväl.

Mamma, jag och Liam har varit på fotboll ikväll eftersom Johansfors IF, som sambon spelar i, hade match mot Kosta här hemma. Jag som hatar fotboll. Men det var riktigt mysigt faktiskt. Satt i solen i gräset och iakttog min egna lilla fotbollsspelare som lekte med bollar och koner. Nemo och hans mormor var också på matchen och pojkarna lekte litegrann. Eller ja, Nemo lekte med Liam som mest bara rynkade på näsan. Han är lite osocial min son när det gäller lekkamrater, helst hade han inte velat ha några alls. Kanske ändrar det sig lite nu när han börjar på dagis imorgon? Man kan väl alltid hoppas!

Resten av kvällen har spenderats i soffan med hemmagjord pizza och filmen Pursuit of Happiness. Lugn och ro – precis som det ska vara om söndagskvällarna. Nu måste jag plumsa i säng. Semestern är slut och Liam ska pallra sig upp till dagis imorgon. Spännande att se hur han reagerar, kanske har han saknat det jättemycket eller så blir det ett jäkla liv. Man vet aldrig när det gäller småttingar!

0 kommentarer:

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam