söndag 1 augusti 2010

Söndag

IMG_9327 Mammas älskling!

Fick en härlig sovmorgon till klockan tio idag. Satt uppe halva natten och läste ut min senaste bokfavvis; Väninnan av Denise Rudberg. Ville inte att den skulle ta slut. Var dödstrött men nog fan skulle jag läsa ut den, hade ju bara tre kapitel kvar. Gillade den verkligen och blev även positivt överraskad trots att jag haft så höga förväntningar!

Tobias har precis åkt hem efter en natt på vår soffa. Han har tre timmars körning upp till Göteborg framför sig, stackarn. Liam ska strax sova middag och under tiden ska Simon och jag klura ut något skoj att hitta på idag. Kanske åka en sväng eller så stannar vi helt enkelt hemma. Vi får väl se vad som händer. Och fötter.

2 kommentarer:

rock n roll mamma sa...

sköönt med sovmorgon! det är det bästa med helgerna att mannen kan ta kidsen en stund så man kan ligga o dra sig lite=)

Edvinsmamma - Nu också mamma till lill Tore ♥ sa...

En bra bok är bland det härligaste som finns...men nackdelen är den att dom är svår att lägga från sig ;)

Hoppas att ni kom på något roligt att göra denna söndag!
kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam