fredag 27 augusti 2010

Full rulle it is!

Vi har donat för fulla muggar idag! Mamma var snäll och tog Liam in till sig så vi kunde ägna oss åt en massa annat. Dom fikade, gick till Kosta Outlet och sen till lekparken. Han verkar ha haft jätteroligt och somnade som en lite stock efter allt bus.

Simon och jag har passat på att sätta upp gardinstången i sovrummet så jag fick upp mina nysydda gardiner. Blev supernöjd! Hade även ett lila enfärgat tyg stående i förrådet som matchade ypperligt med tyget jag fått av Eve, så det fick bli en prydnadskudde även i det tyget. Åh, vad jag är nöjd!

Snart ska sambon och jag ställa oss med smörgåstårtorna som ska förberedas inför morgondagen. Simon har även gjort en tredje plåt med hemmagjorda maränger idag. Jag gillar inte maränger men dom han gjort är riktigt smarriga – med choklad som jag älskar! Kanske ska lägga upp ett litet recept senare?

IMG_0900IMG_0892IMG_0895

6 kommentarer:

Nadine sa...

Skit snyggt blev det!!! inte visste jag att du kunde sy:)Å JA du måste lägga upp receptet:)

Agnes sa...

Jag är en jävel på att sy sörrö! Haha, näe.. men grundskills har vi ju alla :)

bakformen sa...

Jättesnygga gardiner...

Hälsn. Pia

Evelina Patron sa...

Blev ju riktigt snyggt, du är grym!

Sandra sa...

Jättesnyggt Agnes, duktig du är !!!

Nina sa...

va fint det var i ert rum! kanon fint!

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam