fredag 30 december 2011

Nyårsförberedelser och fredagsmys

IMG_8812

Mammas stilige kille på nyårsafton 2010!

Vi har inte gjort annat idag än att fixa, dona och storhandla inför morgondagen. Då får vi trevligt besök; Tommy, Therese, deras lille Felix samt Niklas, Kalle och Lotta. Först bjuds det på välkomstdrink och snittar, till varmrätt blir det fondue med fem olika sorters kött (älg, fläskfilé, lamm, vanliga grytbitar och kycklingfilé) med tillbehör som exotiska frukter, grönsaker, såser och dipp. Till efterrätt blir det en klassiker, nämligen marängsviss! Kommer bli så attans gott detta!

Liamfisen sover hos sin mormor i natt. Hon ville ha honom för sig själv lite och tyckte det passade bra idag när vi hade mycket att göra. Så sambon och jag har tagit det lugnt ikväll med tacos och tv. Min pensionär sitter just nu i skrivande stund och tittar på sitt älskade På Spåret, jag håller mig på avstånd då helt enkelt. Men sen ska vi nog hinna med en liten film också innan läggdags, kanske Con Air som sänds ikväll. Jag är ju en sucker för Nicolas Cage. Yum.

3 kommentarer:

curlingmamman sa...

Hoppas ni får mysigt ikväll :) kram och Gott nytt år!

Veronica - mamma till tre prinsar sa...

Gott nytt år på er!

zasata sa...

tittar in och önskar dig ett gott 2012! Kramar

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam