tisdag 20 december 2011

Sömntuta

Det är verkligen inte bra när Liam vägrar sova middag på dagis, vilket han gjort i två dagar nu. Det resulterar i att jag får hålla honom vaken efter middagen vid fem och se till så han inte somnar. Han har redan somnat en gång ikväll när jag vände ryggen till. Man känner ju sig så grym att väcka honom igen, han vill ju verkligen sova. Men låter jag honom göra det så vaknar han sent ikväll och kan inte somna om, eller så vaknar han okristligt tidigt imorgon.

Men nu sitter vi i soffan och tittar på Tingeling tillsammans. Ska försöka hålla honom vaken till sju åtminstone, sen blir det lite kvällsmat och därefter ett bad innan läggdags. Han måste ju vara pigg, ren och fin imorgon när det blir julfest på dagis!

IMG_6195IMG_6197IMG_6202IMG_6199

4 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Julkalendern är igång! sa...

Åhh, man ser verkligen hur trött han är! Stackarn :)

Vanilla sa...

Vad julfint ni har det hemma! :-)

Tusen tack för gratulationerna! Vi är så lyckliga och bara njuter av vår lilla dotter!

Många kramar

Anonym sa...

Men lilla killen! Han ser ju heeelt färdig ut!

Heidi sa...

Vilken underbar blogg

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam