tisdag 13 december 2011

Pepparkaksgubbe is da shit

IMG_6038

Min peppis läser saga innan läggdags!

Liam går verkligen in för det här med att vara pepparkaksgubbe. I gårkväll när det var dags att borsta tänderna och byta om blev det liv i luckan vill jag lova, inte skulle han ta av sig pepparkaksdräkten. Inte heller i morse när vi skulle byta om innan dagis. Och inte heller i kväll när det var dags att sova. Fast det är väl inte så ovanligt att barn fastnar för ett speciellt plagg som de vill bära hela tiden? Jag låter honom hållas imorgon också, sen får den banne mig åka ner i tvätten.

3 kommentarer:

✫Familjen Bus✫ sa...

Lilla peppisen då :) hihi så sött!
Sv: Ja, som tur är så blir de ju fler år! :)
kram

Emma - Mamma till Viggo & Melker. sa...

Men söta då!! :D
Kanske det är pepparkaksdräkter man ska ha hemma till barnen och inte tomtedräkter :p Viggo vägrar sin tomtedräkt och kan tänka mig att det är för att han är rädd för tomtar :p Han gillar ju att äta pepparkaka, så han skulle nog trivas bättre som det haha :D

Sv: Ja, fast nu har det regnat en massa och inte lika mkt snö längre :( Det ligger förstås kvar på marken, men isigt och trist :/

MansonDust ~ fyrabarnsmamma sa...

Min 5-åring är så. Hon är pepparkaksgumma hela veckan nu, haha. ;)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam