fredag 2 december 2011

Shopping i Växjö

Under tiden Liam varit hos mormor idag åkte sambon och jag in till stan. Jag hade en tid hos min tandhygienist vid tio och när vi ändå var där inne blev det ju lite shopping också samtidigt. Sambon hittade en del julklappar till nära och kära och jag hittade en julklapp till mig själv; en ny dator! Hade ju en stationär i vår gamla lägenhet som jag älskade, men den sjöng på sista versen plus att vi inte har plats för skrivbord i vår nya lägenhet. Så jag får snällt vänja mig vid en laptop nu, och skönt att ha en egen så sambon kan ha sin ifred.

Sen var vi på jakt efter en julgran också. Jag vill gärna vara ute i god tid varje år och pyntar gärna granen redan andra advent. Julen är så kort och jag tycker man ska njuta så mycket och så länge man kan. (Förlåt, men jag förstår faktiskt inte hur en del pyntar dagen innan julafton, vad är det för mening?) Det brukar oftast bli kungsgran men för 400-700 kr vill man ju gärna ha en som ser någorlunda skaplig ut, och det gjorde inte de vi tittade på. Så jag följde mammas exempel och köpte en vit plastgran på Rusta istället. ¨Lite annorlunda och kul, så den ska pyntas i helgen!

Nu är vi hemma och uppackade. Liam tittar på Djungelhjul, presenterna är inslagna så nu är vi snart redo för födelsedagsmiddag hos mammas Peter som fyllde 34 år igår. Ska bli attans trevligt!

samsRV520samsung_rv520_1

1 kommentarer:

Beatrice, mamma till skrutten Robin- Julkalendern är igång! sa...

wow vilken härlig julklapp :)

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam