söndag 18 december 2011

Shopping och julgodis

Idag har vi varit på äventyr. Först ut var en sväng i Kalmar för att leta julklappar. Liam var inte alls på humör för shopping överhuvudtaget så det blev både gallskrik på MediaMarkt och gallskrik på Ikea (för att vi inte hade tid att stanna i alla miljoner lekhörnor) så när vi kom till Mode fick vi muta ungen till tystnad med en glass. Det funkade! Åtminstone en stund, men till slut kom vi äntligen därifrån någorlunda färdiga med alla klappar,

Därefter åkte vi till Nybro och Liams farmor för att göra julgodis, precis som varje år. Liam tyckte det var jättekul att göra marsipanfigurer, fast det roligaste var nog att äta upp dom. Precis som faster Lisa som också smaskade i sig en del vilket syntes då både hon och Liam var alldeles blå i munnen av den blå marsipanen – busted!

När vi var färdiga med julgodiset blev det exotisk bricka med potatissallad till middag och därefter äppelkaka och chokladmuffins till efterrätt.  Ja, och så lite lek och bus förstås, farmor har ju en så rolig leklåda!

IMG_6147IMG_6150IMG_6153IMG_6170

1 kommentarer:

Emma sa...

Just därför tar jag Kalmar p+å Torsdag då Eddie är på dagis och sen hämtar min mamma honom mycket lättare än och försöka ta med Eddie till Kalmar ....

Gilla & följ

Välkommen


I en enplansvilla, mitt i glasriket, finns vi, jag och min lilla familj. Jag är en ensamstående tvåbarnsmamma som älskar att fotografera, blogga och hemmamysa med mina barn Liam, född 2009, och Nomi, född 2012.

I bloggen delar jag med mig av våra små guldkorn i vardagen - allt från pyssel och äventyr till barnens utveckling - men bjuder även på tävlingar, shoppingtips och annat skoj!

Läs mer om mig

Sök

Buzzador

Vill du bli en buzzador precis som jag och få testa nya spännande produkter?
ANMÄL DIG HÄR
Glöm inte ange att jag (agneslauedberg) bjudit in dig!

Arkiv

Reklam